Dagens låt

Alicia Keys - Doesn't mean anything

 

 


Första advent

Godmorgon!
Jag undrar hur många som har "Första advent" som rubrik idag. Såg några på "senast blogg-inlägg" men lika sant som det är sagt så är det ju faktiskt första advent idag. Det innebär att det är en månad kvar till jul. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, nu är det jul igen. Det var ju nyss jul..? Iallafall så kommer mia & co. dissa oss på julafton! fy dig! Men ylvanders firar nog här och så ska jag släpa hit robert.
Så det blir nog ganska bra ändå, fast jag har ingen aning om vad jag ska köpa till alla i julklapp! Robert vill ha gymgrejer, men liksom jag är inte gjord av pengar satt han kan ju drömma vidare! ;)

Nu ska jag in på fb och mata mina fiskar, sen måste jag tyvärr ge datorn till marquz som tjatar as mkt.
Puss på er, jag bloggar mer sen! :)


TREDJE INLÄGGET! wooho

jajamensan fattas bara!
Nu är jag uppe i mitt tredje inlägg idag. Vet inte riktigt vad jag vill få fram av detta inlägg,  men iallafall så är det mitt tredje, sådeså! :)

Det blev inte att gå upp och kolla på tv, jag kollade runt lite på blogg-designer som man fick ta gratis istället. Hittade en jätte snygg (den jag har nu) men vi får se om jag byter till en annan. Jag vill ju helst ha en bild någonstans på headern, den blir mer personlig då. Menmen nu ska jag iallafall upp och dricka te och ta en macka sen ska jag sussalull!
Ha det super bra, och ta det lungt nu såhär på en lördagskväll!
Puss!


Sjukt trött!

Hej!
dagen/kvällen har spenderats hos madde (min systers granne) det var allmänt trevligt och jag har gjort allt från att måla på träbokstaver till att dansa!
Jag sov ungefär en timme innan jag & marquz gick till madde. Kände att jag var sjukt trött och kunde knappt hålla ögonen öppna! Då kom mamma med mat till mig så jag försökte hålla mig vaken. Sedan vid fem gick vi, som sagt, till madde. Och nu sitter jag här, ska strax upp och bara ta det lungt framför tvn. Jag & marquz tänkte spela RollerCoaster TYCOON 3, men det vill inte fungera! Åh det som är så roligt.

Pusshejs

Godmorgon!

.. kanske inte är den rätta rubriken såhär halv två. Men jag har ännu inte fixat mig och sitter nu här med handduk, tänkte blogga lite först sen ska jag klä på mig och allt sånt där ni vet.

Igår så träffade jag äntligen brudarna! Det var sjukt längesen vi alla var med varandra, men igår satte vi punkt och tänkte på refrängen, eller nått!
Jag mötte Jonnah på stan, vid tjugo över tre. Vi gick in på nån affär, kommer inte ihåg vilken, där skulle jonnah framkalla bilder. Sedan smsade Matilda och sa att vi skulle komma till bussarna, först dampade vi och sa att hon skulle komma till Gina ist, men hon orkade inte så vi gick till bussarna. Där satt Matilda och Jossan, jossan väntade på sin blivande man! hhaaha. Men dom träffades inte, tyvärr.
Sen tvingade vi jossan att åka hem, för vi var ju på stan för att köpa en present till henne för att hon fyllde år i torsdags. Och det hade ju hon ingen aning om ;)

När hon hade åkt hem kom Linda, då gick vi runt och kollade i massa olika affärer. Men vi hade väldigt svårt att bestämma oss. Först tänkte vi köpa typ en hammare eller något liknande eftersom att hon går bygg, men sen efter långt letande fick hon 12st daim(bara för att hon älskar daim) och ett födelsedagskort där det stog " Födelsedagstjejen, vet du vad det är för skillnad på en kille och en chokladkaka? ... en chokladkaka känns rätt varje gång!"

Sen åkte alla åt olika håll, eller jag och jonnah åkte åt samma. När jag kom hem från stan duschade jag och lite sånt, sen vid halv åtta mötte jag jonnah. Vi träffade matilda och jossan på vägen. Då gick vi hem till jossan och sen kom även linda dit.
Vi hade allmänt trevligt, pratade,skrattade och kollade i skolkatalogen. Sen hade jossan fått nån film av någon "the Unborn" hette den.
Så då kollade vi på den, den var ganska äcklig! Typ äckliga småkryp och så..

Sen kollade vi på slutet av idol.

Det var en trevlig kväll iallafall!
Tack för den flickor!♥♥

Bilder från igår kommer inom en snar framtid!


DET ÄR EN ÅSNA

Tycker min rubrik är ganska snygg ändå! ;)
Ikväll har jag haft en bara-mamma-och-jag-kväll! Det var riktigt lyckat! :)
Vi hade ansiktsmask och sånt, riktigt mysigt. Så sällan vi gör någonting tillsammans. Sen sa mamma att hon hade massa ansiktsmasker på tub, skit coolt ju! Jag fick alla. Det var en peel-off tub och typ nån lermask. Sen var det nån tomat peel-off, haha! Ska testa alla någon gång! :) eller inte alla samtidigt men iallafall.
Sen var det någon ögonkräm som tydligen skulle vara bra, får väl testa den också och se om mina ringar under ögonen försvinner helt då.

IALLAFALL
I skolan idag övade vi inför lucia, och när vi sjöng "hallelujah" så rös jag. Det lät så fint! Sen gick vi ut vid matsalen och sjöng den också, haha tur att det inte var så mycket folk där. Fast dom som var där klappade händerna efter ;)




BLOGGAR IMORGON! om jag orkar, förresten så ska jag träffa brudarna då! :D


Öppethus!

TJA BLOGGEN!
Kom nästan nyss hem från öppethus som var på min skola, eller det kanske var på alla gymnasie skolor men iallfall.
Det har varit en lite jobbig dag, men ändå ganska rolig fast nu har jag huvudvärk och måste ut och plocka granris m.m. så vi kan göra jul kransar imorgon på P.I.A buhuuhu! Då måste jag ju ta med ficklampa och allt sånt, jobbigt!
Nu känner jag mig lite seg på å blogga, gör massa saker medans ;D

Iallafall så var det trevligt, jobbade typ ingenting fast nu är jag klar med förklädet och kudden!!! wiiihiii , i am duktig!
Sen fick jag skjuts hem av amandas föräldrar! :)
Eftersom att våra skolkort går ut klockan 18.00, och öppethus slutade typ 20.30.
Aja, nu sitter jag här och lyssnar på Rihanna - Cry, puss på er för nu ska jag mata mina fiskar!!


GÖRA IKVÄLL?



Jaa, vad ska jag göra såhär på en tisdags kväll..?
Allra först blir det såklart att kolla på ANDRA AVENYN! Även om det har blivit sämre än sämst nu, så ska jag göra det iallafall. Och det börjar ju klockan nio.



Efter det brukar jag bli sådär lagom trött så då tar jag nån macka plus te, om jag inte dricker/äter det till andra avenyn. Sen blir det att duscha,borsta tänderna och hoppa i sängen! :) Nu vet ju inte jag vad ni brukar göra, men jag brukar hoppa i sängen!

Vad ska ni själv göra ikväll?


Louise är lite arg på mig? MAHAH!





NEMEN är du lite arg gumman? ;)
HAHAHAH!

inte orkat blogga

Hej!
förlåt förlåt för dålig uppdatering, igen...
men jag har verkligen inte orkat blogga och har gjort massa andra saker. Har dessutom inte haft tillgång till dator helatiden heller.
Aja, ni vill säkert veta vad jag gjort under helgen, så snäll som jag är ska jag berätta det för er! :)

I fredags var jag hos mias granne heladagen, gick väl in till mia när hon hade slutat jobba vid halv 11 kanske. Somnade nästan direkt, på gästsängen där det låg massa nytvättade kläder. HAHA! Jag låg tvärsöver sängen, på alla rena kläderna, med benen utanför sängen. Måste ha sett väldigt stiligt ut!

Lördag:
Jag vaknade vid tio över åtta, av att Tristan skrek och ville ha välling. Jag gick upp i köket och där var mia och tristan, sen fick jag ta tristan och mia somnade om. Tristan vägrade ju sova så då fick jag passa honom sådär tidigt på morgonen!
Sen duschade jag och lite så, har dock inte haft smink på mig på hela helgen, grattis Linnéa!
Vid tolv åkte jag,mia och tristan till louise som bor i hästbo. (ute på landet för alla som inte vet) Det var underbart att komma bort från stan och all trafik! Hon har 3 galna hundar, 2 hästar, en get, två får och två jätte jätte jätte söta katter!
Jag frågade mia om jag inte kunde få ta hem Simba(en av katterna som var så himla mjuk och gullig!) men det fick jag inte :( Nu vet jag en sak som är säkert iallafall, när jag blir äldre och flyttar hemifrån ska jag köpa en sån katt!! En långhårig, beige vit och orange katt.
Iallafall så var det väldigt trevligt där, kom dit en kille som vi tror var 100% bög. Han var ju lite rolig dåra.
Vi åkte därifrån vid tjugo i två.

Vi åkte och hämtade ylvanders också. Sen blev jag sjuk och nu sitter jag här med feber, kallsvettas, ont i halsen och huvudet. Men jag måste plugga så har inget annat val. Får se om jag går imorgon, beror på hur jag mår.
Puss&kram


både bra och dåligt

HA!
mitt andra inlägg för idag är redo att bli publicerat(eller snart iallafall)

Vi får väl se om jag skriver ett till idag efter det här, klockan är ändå 22:14 och jag måste snart fixa mig innan jag ska sova. Det är ju faktiskt skola imorgon och jag vill inte sitta där och sova precis..

Iallafall så var det en lång lång lååång dag i skolan idag. Det började med att vi hade textil första lektionen, gjorde ganska mycket på kjolen. (vi har börjat med kjol nu satt alla vet)
Fast det är ju inte våran egen kjol, det är bara typ som en test kjol så man vet hur man ska sy. Eller typ som en detalj. Efter det hade vi lunch sen datakunskap. Då fick vi arbeta med våran förkläde-portfolio, den ska vara klar till måndag! Känner mig lite stressad, så nu vet ju jag vad jag ska göra i helgen iallafall.. suck!

Sen hade vi P.I.A(projekt inriktat arbetssätt) i fyra och en halv timme. Så vi började vid två och hade till ungefär halv sex. Vi stöpte ljus, åt pepparkakor, drack glögg och julmust. Vi arbetade även med det vi hade kvar från förr, så det var en ganska härlig lektion även fast den var så lång. Skulle egentligen sluta klockan tio över sex, men vi fick sluta halv sex.
Jag tror nog aldrig att jag skrattat så mycket på någon lektion.
Det roligaste var nog att amanda alltid får tårar i ögonen när hon skrattar, så då börjar man själv skratta. Men roligt var det iallafall. Göran är fortfarande dum! Han petade en tovnål i min macka, la glitter på den och massa mer! Emily är också dum, hon står alltid på Göran's sida.

Dagen har innehållit allt från julmust till skratt till massagestolar! ;)
Haha, nu orkar jag inte blogga nå mer nu.
Så det där med uppdaterar börjar från och med imorgon.
Puss på alla lyckliga! :)


Ser ni där jag har gjort en röd cirkel? Där är en sån där röd prick :(
they still not gone! :(


Mitt linne glittrar.

Kan bjuda på en låt för att vara snäll :) ganska gammal!




från och med nu..

SKA jag försöka skriva minst tre blogginlägg per dag!
För att få igång min dåliga uppdatering igen, för förr var den ju bra. Då skrev jag nog mer än tre inlägg per dag. Men från och med nu ska jag ändra på den dåliga uppdateringen och försöka skriva minst tre inlägg per dag.

Och bara därför så får detta bli ett kort inlägg så skriver jag om dagen i ett annat, skriver ju alltid om dagen. Men ni(vilka ni nu än är) kanske tycker det blir lång tråkigt..?
Aja,
puss:*


fortfarande prickar i ansiktet :(

Hejhopp!
jag har fortfarande prickar i ansiktet! :( Går inte att sminka över heller och det ser förjävligt ut. Men det syns inte lika mycket som igår, tack gode gud för det.
Iallafall idag var det ju skola, som vanligt. Vi hade matte prov första lektionen, det gick inte bra. Får väl se sen när vi får resultaten, men det kändes inte bra iallafall. Sen hade vi idrott, vi spelade fotboll. Jag skrek så fort bollen kom nära mig, och dryga Göran som var överallt! Tog bollen från mig helatiden, dumma dumma dig!
Jag hatar fotboll, men det var ganska kul ändå. Även fast jag inte var till så mycket nytta för laget, men iallafall! :D
Efter idrotten var det lunch och allt sånt där, sen hade vi materiallära-prov. Det gick faktiskt bra! :)
Hoppas på minst VG där!

Sen var jag tvungen att sitta kvar och sy på min kudde, blev klar med den också! Blev väl inte super nöjd, men orkar inte göra om.
Kom hem vid halv fem, slutade tjugo över tre..
Och nu sitter jag här, har passat Tristan lite när mia och robert åkte iväg med massa grejer till där man slänger tv och sånt, hah glömt bort vad det heter. (Y)

Egentligen borde jag plugga, men jag har ingen som helst lust att göra det. Så jag skiter i det och får väl sitta på en parkbänk och dricka med uteliggarna i framtiden.
Haha, nejrå! Men jag pluggar sen, har ju faktiskt lite tid på mig ändå.
Nu tänkte jag ta ett bad, får se om jag bloggar mer sen.
Min uppdatering har varit väldigt dålig senaste tiden, men ändrar det sen.
Pusshej<3

R.I.P Kersti,
hoppas du har det bra i himelen.


avkopplande kväll!

Hej allihopa!
imorse när jag vaknade hade jag fullt av röda märken och prickar i ansiktet, mest på kinderna. Det sved som bara den och jag tänkte "såhär kan jag inte gå till skolan.."
Dessutom hade jag sovit med mascara också, eftersom att jag inte orkade tvätta bort den igår kväll. Så då kände man sig ju så jätte fräsch.. inte!
Iallafall så började jag ju undra vad prickarna och märkena kom ifrån. Då kom jag på att de kan ha kommit från min toffs som jag hade i luggen, matilda hade nämligen gjort en inbakad fläta i min lugg och den hade vi satt fast med en toffs längst ner, om ni förstår vad jag menar. På toffsen satt en metall sak som det brukar sitta på toffsar, det kan ha varit den som gjorde märkena för att jag sover så konstigt.
Men vem vet, mia tror att det är nå nässel utslag som man kan få av inprincip allt. Gaaash vad vuxen jag lät! haha!
Men det är sant, man kan få det av allt. Jag tror fortfarande att det är från toffsen, men man vet aldrig.

Var på stan med amanda efter skolan.
Då köpte jag trosor, jätte gulliga med blå/vita ränder på från cubus. Köpte även plastfickor till skolan och två ansiktsmasker (choklad och jordgubb) Det tycker jag att jag förtjänar så jag kan fräscha upp mitt ansikte lite, fast vet inte om det är så bra eftersom att jag nästan har sår i ansiktet bara för det där. Men ska testa iallafall.
Nu ska jag upp och äta nån söt kinagryta och sen ska jag lägga mig i ett varmt bad med ansiktsmasken på. Har ej bestämt mig för vilken av dem det blir, men någon blir det iallafall.
Sen är det andra avenyn som gäller. Tror inte jag bloggar mer idag.
Men tills vi ses nästa gång:
Ha det så jätte bra, så hörs vi senare! :)
puss och kram på er alla gullungar :*


Orkade inte ta kort med kameran, så la dom på bärbara och knäppte istället




I miss you

Känner mig extra snäll idag,
så jag delar med mig av min braiga musiksmak.
Också kan jag säga godnatt när jag ändå bloggar,
för ska snart sova det är ju skola imorgon och jag måste orka upp!
Skulle egentligen sytt på min knapp på kudden under helgen, men jag orkade inte. Så får göra det imorgon eftersom att vi ändå inte har textil på måndagar.

Nu kom jag på en sak, såhär i efterhand. Att förr kollade jag i min systers gamla skolböcker, då hittade jag en låt som min syster hade översatt. Och det var ju den låten jag lägger in i detta blogg-inlägg. Men jag hade nog aldrig hört den då, fast tyckte att texten var bra. Sen direkt när jag hörde I miss you av Blink 182 kände jag igen låten, fast hon hade skrivit den på svenska. haha :) lite roligt ändå.
puss, <3

Blink 182 - I miss you.




Bjuder på en bild, osminkad och trött.



fffff-freestyler

y0y0,
nu sitter jag och lyssnar på fffff-freestyler och chattar med massa folk på msn också kollar ja på tvn ibland! :)
har iallafall duschat och sånt nu , så känner mig super fräsch!
Imorgon är det måndag :( åh jag orkar verkligen inte! Har varit så himla skönt med helg, men helgerna tar slut så himla snabbt! Då märker man hur fort tiden går egentligen. Känns som att det var igår då jag var liten och gick på dagis, helt sjukt vad fort tiden går!
aja, blev inte mycket bloggande idag. men sånt är livet,
puss

favorit låtarna just nu:

Freestyler


The sounds - painted by numbers




god eftermiddag!

Har egentligen inte lust att blogga, det är som en klump i min mage men ändå är jag både glad och ledsen. Mest glad tror jag.
Har kollat på Riverside hela morgonen och hela eftermiddagen, UNDERBAR serie! :) och Jonas Bane är så fucking söt :)

Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, träffade syster lite.

Igår var jag iallafall med jonnah, vi gick till ica och köpte lite saker. Sen kollade vi lite på riverside och madagaskar 2! :D HAHAH ! den är skit rolig.
Sen iallafall gick jag väl hem vid kvart över tio eller nånting, sen när jag kom hem kollade jag på "nursie jack (eller hur det stavas)" och på Beck.
Trevlig kväll iallafall! :)

Kanske bloggar mer sen,
puss!


Bjuder jag på! HAHA


naaw så söta! :D

Alphaville - forever young





breathe in, breathe out

ta ett djupt andetag.
tänk på allt som är underbart med just ditt liv, ta ett andetag igen.
Tänk igenom saker som gjort ditt liv underbart.
Vart det en viss person? Var det din familj? Var det en viss låt/melodi som förändrade allt? Var det din pojkvän/flickvän?
Tänk aldrig negativa tankar, försök förstå det positiva i det negativa. För alltid finns det något. T.ex. till alla er som blev väldigt sjuka av svininfluensa vaccinet, tänk på hur sjuka ni hade blivit om ni verkligen fått svininfluensan och inte tagit vaccinet? Ni kanske hade dött, men vaccinet dör ni inte av. Det gör bara så att ni inte kan få svininfluensan. Sen om man får ont i armen och feber så är det ju skitsamma sen. För det försvinner ju ändå, även fast jag vet att det var jätte jobbigt att ha ont i armen. Jag hade det själv, men fick ingen feber och det är jag glad för. Då kanske jag inte hade blivit så sjuk om jag fått svininfluensan, men det är ingen idée att chansa och inte ta vaccinet.

Det är så mycket i livet som man klagar på, jag själv klagar på en hel del saker. Saker som egentligen är helt onödiga att klaga på. Småsaker som ändå inte betyder någonting i livet. Fast för en hel del människor som kanske inte har någonting alls,kan minsta lilla positiva sak göra han/hon blir överlycklig.
Nu säger jag inte att ni ska tänka på "barnen i afrika" eller "uteliggarna" för det hjälper ju ingenting att vi tänker på dem, de får inte inte bättre för att vi tänker på dem. Vi måste göra någonting för att de ska få det bättre.
Nu ska man tänka sig in i sitt eget liv, och tänka på saker som gör en lycklig, saker som gör en hel.

Ville bara skriva av mig lite, för jag kom att tänka på att vi klagar på alldeles för mycket saker, helt i onödan. Och det ska jag sluta göra, precis exakt nu! :)
puss på er alla underbara och lyckliga människor! :)


en lista igen.

Namn: Linnéa
Piercingar: örat(som jag inte använder nå örhänge i) och naveln.
Tatueringar: Ingen, klarar mig utan :)
Längd: Ingen aning faktiskt.
Skostorlek: 36-37, beror på vilken affär jag köper skor på.
Hårfärg: blondin så fin.
Är du kär i någon: jag vet inte längre.
Önskar du att du bodde någon annanstans: yes
Tänker du på självmord: nej tack.
Tycker andra att du är attraktiv: ingen aning?
Använder du droger: Nej
Röker du: neever
Vilket shampoo använder du: olika
Vilken parfym använder du: Britney, Paris Hilton och nån mer.
Vad är du rädd för: Clowner & hajar! :|
Gillar du att tvätta: nej tack
Gillar du Berg-och-Dalbana: neej :(

SENASTE..
Film du hyrde:
kommer inte ihåg, men det va nån med matilda.
Film du köpte: ingen aning
Låten du lyssnade på: Akon - I wanna love you
Låten du hade på hjärnan: Akon - I wanna love you
Personen du ringde: Mia kanske, kommer inte ihåg och orkar inte kolla.
Tv program du tittade på: Andra avenyn kanske
Personen du tänkte på: Ylva I think.

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
ohja
Gråtit över en flicka: yes
Ljugit för någon: vem har inte?
Varit i slagsmål: njae.
Blivit arresterad: nej

ANTAL..
Gånger du varit kär:
2 kanske.
Gånger ditt hjärta brustit: 1 kanske, eller två.
Hjärtan brustit på grund av dig: 1 kanske.
Tjejer du kysst: inte kysst, men pussat.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: högst 2 kanske.
Ärr du har på kroppen: Inte så många, men några har man väl.

SENASTE..
Bok du läste:
Syskonkärlek
Personen du fick mail av: nå stayfriends grejs.
Personen du fick brev av: jag kommer inte ihåg, men snart från Louise ;)
Personen du fick sms av: Frida älskling <3
Gången hela din familj åt middag tillsammans: long time ago.
Saken du köpte: bulle, lala!

Vad har du gjort idag: vaknat och lyssnat på musik
Var det kul: skit kul!
Hur tidigt stiger du upp: helt olika, inte för sent inte för tidigt.
Gillar du att slåss: bara med marquz :D
Vad ska du göra idag: duscha sen ut och kanske va med jonnah :)
Är du seriös: HAHAHHA ne jag är nog den oseriösaste person du någonsin träffat.
Vad är du allergisk mot: ingenting alls :)
Var har du ont: i näsan
Använder du hårspray: nej typ inte.
Kan du stå på händer: kunde, innan jag bröt handleden..
Favorit serie: andra avenyn

Håkan Hellström eller The Ark: HÅKAN!
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars ofc
Salt eller socker: båda, beror ju på vad.
Gillar du ketchup: lätt
Är du glad nu: både glad och ledsen.
Var du glad igår: nej fyfan, eller på kvällen, sen inte ochsåvidare.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: japp
Vad dansar du till: musik ofc
Stockholm är: huvudstaden in sweden
Göteborg är: ett ställe jag aldrig varit på
Kan du sjunga: dom säger det, men inte enligt mig.
Mer värt än guld: familjen och vännerna
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: madagaskar!


lite roliga saker som sades/sjungdes igår

Jag och bror satt och pratade om att han tycker att Lady Gaga har så fin kropp och är skit snygg osv. Sen sa han även att hans kompis Mary har likadan kropp som Lady Gaga. Då sa jag :
" Du vill ha Lady Gaga, då kan du lika gärna ta Mary eftersom att hon bor närmare"
Då fick jag svaret:
" Det har jag redan gjort. "
och så klart började jag skratta och jag åt ju samtidigt.
" *host,host* satte i fel strupe.. "
Sen började bror säga någonting, kommer inte ihåg vad. Och då sa ju jag
" tyst! jag kan inte svälja.. " eftersom att jag hade mat i munnen. Då lät det ännu mer perverst HAHAH! Förstår ni hur mycket jag garvade åt det där? OMG! haha

Andra saker som sades/sjungdes igår:
"såhär skriver du din autograf, fett ful "
" nej, jag ritar ett fuck you finger. "

"ctrlaltdelete på dig!"
"hahahha!"
"så ska jag börja säga, ctrlaltdelete på dig! :D"

"ppppokerface.."
"nej, papapapapapapappa, mamamammama "
(ni vet mumin, HAHA)

"varför smakar det här kaffet ruttet?"
"för att du är rutten!"
"nej, det var soppan"

"Tre myror uppochner är fler än två elefanter uppochner"
HAHAH, dden va faktiskt rolig! :D

"En boll, en boll, en boll och ett racket.
En boll, en boll, en boll och ett racket.
Jag är bra på tennis och mitt förnamn det är björn, björn motherfuckers, björn"
"Men dom sjunger ju " We dont need no motherfuckers, motherfuckers burn, burn motherfuckers, burn!"

___________________________________________________

Haha, ja det där var lite saker som sades/sjungdes igår. Vi hade nämligen allsång och jag försökte sjunga från magen, som jag inte kan. När jag blir arton ska jag och bror sjunga duett på billagan! :D
Iallafall just precis nu sitter jag och lyssnar på Akon, som är kung! Också chattar jag på msn.



tränat idag igen!

Nu har jag tränat igen, med bror min. Eller det var typ två timmar sen, men iallafall. Så känner mig rätt stark nu ;) men imorgon kommer jag ha fetaste träningsvärken. Inte kul.
Den här kvällen har varit super tråkig, eller det va rätt kul att träna. Men liksom jag vill göra nått, något jätte roligt. Det händer ju typ ingenting här där jag bor..?
Om ni vet någonting, säg till mig snarast! För nu vill jag verkligen göra något.

Blir nog inge mer bloggning ikväll, lägger in bilder från träningen sen kanske också lite andra bilder som jag tog idag. Fredagen den 13e, jaa en tråkig dag! Kanske inte direkt otur, men boooring!
Här kan man inte sitta och ruttna,
pusshejs.


Bästa i repris!

Jag har lagt in den förr, och jag gör det igen. Helt seriöst, det finns ingen live video som är lika mäktig som denna. INGEN
Så jag tänkte dela med mig av den igen ;) bara för att den är bäst,bäst och bättre än bäst.
3.34
är såååå mäktigt.





miss the old times

När jag började i sexan började jag umgås med matilda,jonnah & jossan. Jossan kände jag redan sen tidigare, vi gick nämligen på samma dagis och samma avdelning. Det var nog jonnah som jag kände minst av dom. Sen kom linda med i bilden, då blev alla vi fem ett "gäng" som alltid var med varandra, oavsett vad. Vi fortsatte vara med varandra och så kom jag,jonnah,matilda och jossan i samma klass i sjuan, då alla som slutar i sexan byter skola. Vi var med varandra jämt jämt jämt och vi började även vara med varandra efter skolan. Dom var nog dom bästa vännerna jag någonsin haft, vi kramades jämt och visade att vi älskade varandra. Vi liksom hörde ihop. Vi delade skratt och tårar tillsammans.

I nian började även linda i våran klass, 9c. Vi fick då smeknamnet "spice girls" av killarna i klassen. Så alla visste precis vilka man menade om man sa "vart är spice girls..?" och om någon kanske pratade om oss, och dom sa " men ni vet spice girls?" då visste alla. HAHA!
Vi sa lite på skoj att vi skulle uppträda i talangjakten 09 som spice girls, vi kanske skulle ha gjort det ändå. Eller vad tycker ni flickor?

Vi har gjort så otroligt mycket saker tillsammans.
Som att bara loda omkring, tjejkväll med massa skratt,flumm och film, läger, grönan, skrattat så vi fått ont i magen. Det finns så himla mycket saker, men det skulle ta ett år om jag skulle skriva upp allt det här.
Vissa saker saknar man mer än andra, men jag saknar ändå allt så sjukt mycket! Vi var ju jämt med varandra, inget kunde skilja oss åt.. Fast det kunde det ju, när vi alla gick skilda vägar och började på helt olika skolor. Det är bara matilda och jossan som går på samma skola som mig, men jag träffar dom nästan aldrig eftersom att vi har valt helt olika linjer.

Den av dem som jag träffar mest är nog jonnah, och henne träffar jag knappt heller. Linda har jag inte träffat på säkert två månader.
Nu är vi bara "fem flickor med olika drömmar" Det är nu det riktiga livet börjar, nu ska man "tänka" på framtiden och göra massa val i livet.
Men jag vill inte det, stoppa tiden! Det går för snabbt, alldeles för snabbt.

Iallafall så älskar jag er flickor. Bara så att ni vet det.
Glöm inte bort mig.
/ eran linnéa.

Gott & Blandat.

1. Vad...
kan du inte leva utan? - Det är så mycket, men kan absolut inte leva utan mina underbara vänner! I love you all.
är värt att dö för? - pppussa tom kaulitz :D
är svårt att göra med ett ben? - Stå på händer :D
låter roligt? - en brun hårig sjuk sköterska! HAHA

2. Vem...
betyder mycket för dej som du inte känt länge? - Pernilla lätt :) & Emily.
kramade du senast? - mamma! :)
skulle du göra allt för? - Tristan, Marquz & amanda♥
kommer du aldrig förlåta? - förlåter alltid folk förr eller senare.

3. Hur...
sover du? - Upp & ner , bak & fram. Ne men typ rätt över hela sängen
mycket älskar du din mamma? - obeskrivligt mycket
många syskon har du? - vadå? nejrååå, har fyra stycken dryga syskon. Men älskar dom ändå
ofta går du på toa? - när det behövs?

är massa mer frågor och sånt, men orkar inte svara på allt. Gör det nån annan gång! :)
Pusshejs


ny duschad

Hej igen min älskade blogg!
jag älskar min blogg, måste säga det igen.
Kära blogg, jag älskar dig!

Nu har jag precis duschat och rakat benen m.m. Sitter här i soffan som vanligt med min hello-kitty sovar tröja och en handduk på huvudet! Känner mig absolut super fräsch :)
Inte har jag något smink på mig heller så jag känner mig helt naturlig. Även om jag hatar mina ringar under ögonen så syntes dom inte så mycket nu. Dom syns mest på morgonen.

Jag har testat allt mot ringar under ögonen! Exakt allt, ingenting fungerar ju. Eller kanske inte precis allt, men har testat med kall mjölk på en bomullstuss och ha det under ögonen t.ex. om man har stora ringar under ögonen när man vaknar, fungerar bara lite.
Har också testat med gurkskivor på ögonen, fungerar inte alls!
Sen var det något mer jag hade testat, men kommer inte ihåg såhär på rak höger vad det var.
Om någon vet nått som verkligen fungerar, skriv då i en liten komentar så ska jag testa det också.

Jag sa ju att jag skulle lägga in en liten lista, hittade en på bdb så ska lägga in den i ett annat inlägg alldeles strax.


Hello-Kitty tröja och handduk på huvudet. Bjuder på den.


Godkväll bloggen!

Hej och godkväll!
Har inte hunnit blogga än sen jag var i skolan, men nu så sitter jag här iallafall. I soffan och ska alldeles strax gå och duscha. Känner mig inte så super fräsch så det ska bli skönt med en dusch :)
Min lilla gulliga pelle ligger här bredvid mig och är hur söt och gullig som helst, min keliga gulliga katt! :D , egentligen är han inte min, han är min systers. Men eftersom att hon aldrig kommer och hämtar han så är han min!

Jag vill shoppa!! Men ingen vill gå med mig för alla har alltid nånting annat att göra och det är inge roligt att shoppa själv. Nu ska jag iallafall ta mig en dusch, jag bloggar efter det och då kommer det en liten lista!
Puss så länge.


(bjuder på mig själv) MIN SÖTA PELLE!! :):)


Sötnos pelle! kanske inte syns så bra, men det är en katt :D


Bjuder jag på!

Hörs sen!



in school.

Shu,
sitter i skolan och har datakunskap. Vi håller på i excel, slutar strax. Då ska vi ha PIA i typ mer än en timme, nästan två. Vi ska göra klart våra hjärtan. Vi gör hjärtan med sån här oasis och typ tyg.

Kan inte blogga mer, bloggar mer sen. puss<3

är det inte så det ska vara?

bästavän?
Jag börjar detta "brev/blogginlägg" med det ordet, för var det inte så det var en gång..? Den tiden som nu känns så långt borta. Kan man kalla oss bästa vänner fortfarande? Det var så länge sen jag sist såg dig le, som jag sist såg dig skratta, som jag sist såg DIG! Senast var utanför BR, när du & elin kom dit och jag köpte jackan. Vi pratade knappt, kramade er lite snabbt sen var vi tvungna att gå. Att gå ifrån varandra.. Jag hade så gärna stannat, stannat hur länge som helst bara för att få se dig, bara för att få prata med dig. Förstå hur sjukt bra jag mår när jag är med dig, du är som min andra halva. Utan dig kan jag knappt andas, hur ska jag klara mig?
Förstå hur många tårar jag gråtit för din skull och hur många gånger jag skrattat för din skull. Hur många leenden jag gett dig, bara dig!
Jag tror ingen kan förstå hur sjukt mycket vi betyder för varandra, och jag märker att vi behöver varandra. Du behöver mig, jag behöver dig.
Jag kommer ihåg första gången vi träffades, jag minns det så väl. I början var vi med varandra mycket, men inte längre. Vad hände..? Jag tror ingen av oss vet vad som hände, det bara blev så, och det kanske är så det ska vara. Som det är nu.
Dom tre små orden, jag älskar dig.

Det känns som att alla försvinner, förr eller senare. Ingen stannar förevigt.





rubrik is gone!

Hejhopp! :)
Idag har jag b.la. tränat med Robert & Danne, så har jag ju varit i skolan som vanligt. Där hände det väl inge roligt fast dagen gick ganska snabbt. Slutade tjugo över tre.
OCH SÅ STOG JAG OM AMANDA OCH FLUMMADE VID BUSSEN SOM BARA VI KAN (only for you babe ;))
Nu sitter jag och lyssnar på akon, han är ju bara för bra! :)
Satt och pratade lite med Felix gubben också, skönt å snacka lite! :) he's my brother from another mother! :D
Fast nu dissar han bara mig, mahhaha!

I wanna make up right now na na.

Till Amanda:
HEJ ÄLSKi! :D
Åk buss med mig imorgon! :D <3<3<3<3<3
love yaaah!

Hör av mig sen,
puss så länge.

Vilken film tänker ni på när ni hör den här låten? :D

 


En sån där lista



* Förr trodde jag att liksom stavades med x, alltså lixom. Jag stavade det med "x" jätte länge och var helt bombsäker på att det stavade så. Tills jag var tvungen att inse att det stavas "liksom"..

* Jag är jätte rädd för skräckfilmer, för det mesta sitter jag bakom en kudde eller under täcket. Jag blir fortfarande rädd när jag kollar på Besökarna. Haha! Jag kommer ihåg när jag såg den första gången, jag tror det var med Ylva. Och jag vågade knappt kolla någonting för trodde nått skulle hoppa fram när som helst.

* Jag har världens, då menar jag världens dåligaste morgon humör. Om nån frågar något till mig när jag nästan precis har vaknat blir jag jätte sur och säger " HÅLL KÄFTEN!" spelar ingen roll vem det är, jag säger så till alla. Även om nån bara frågar om jag sovit gott eller något. Ett tips: prata inte med mig på morgonen, det är inte värt det.

* Jag kan bli sur för ingenting, även om jag inte har PMS. Fast jag skyller alltid på PMS iaf. Och om någon säger "är du sur?" då blir jag ännu mer sur också ska jag försöka säga att jag inte är det och då låter jag ju sur, så då blir jag bara mer och mer sur och sen kan folk bli jätte arg på mig och ignorera mig en hel dag. Sån är jag. Fast det beror lite på hur dagen har varit också. Tro nu inte att jag INTE tål skämt, för det gör jag! :)

* Jag är jätte dålig på matte, det spelar ingen roll hur mycket jag tränar, jag får inte in det i hjärnan. Sen när man har prov då har jag glömt bort allting.

* Nu ska jag sova ;) och det visste ni inte.

Sleep well, dream of me.


KÄNDIS-LOUISE, omg!


lite seg på å blogga

Somehow I cant forget you, after all that we been through.

__________________________________________________

Nu har jag badat! :D eller det var ett tag sen, men iallafall.
Det är nå fel på mig, asså jag känner inte när jag är hungrig också kanske mamma frågar om jag ätit och  då kommer jag på att jag inte ätit nått på hela dagen men ändå så är jag inte hungrig. Helt sick!

Iallafall så tog jag upp datan till vardagsrummet för jag SVÄR att det spökar i källaren, kändes som om någon tog mig på axeln, jag blev skit rädd och sprang upp och skrek! Jocke trodde mig inte, men jag säger sanningen och jag lovar DET SPÖKAR I MIN KÄLLARE!!! Ganska scary tycker jag dåra. Innan satt jag typ och frös jätte mycket och fick gåshud över hela kroppen..

Aja, idag hade vi dataprov och det hade ju jag ingen aning om att vi skulle ha. Typ ingen annan i klassen heller så det gick ju inte sådär jätte bra. Blev klar på ungefär 10min så då fick vi sluta ett :D
Sen på bussen träffade man ju söt josskoss och hon såg så chockad ut över att se mig. Haha hon började med att säga " MEN GUUD!" sen pratade vi lite och sådär som man brukar göra ni vet. Sen flumma jag och amanda på bussen, sådär som bara VI kan göra. Jaja, nu orka ja inte skriva mer ! :D

varsågod och lyssna, favorit låtarna just nu!

 

Teddybears Sthlm - hey boy


Jimmy Eat World - The middle (it just take some time)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


bloggar lite snabbt

Hej bloggen! =)
Nu har jag nästan precis kollat klart på message in a bottle, eftersom att jag inte såg klart på den igår. Jag släppte några tårar medans jag kollade på den kan jag lova, den var fin men sorglig. Slutade väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, var ganska sorgligt slut. Annars var den bara bra & underbar! Skulle lätt kunna se den igen, fast ibland var den faktiskt lite seg. Jag hade nog förväntat mig för mycket av filmen. Bara för att framsidan var så romantisk och mysig. menmen så är det.

Nu hinner jag faktiskt inte blogga mer, ska upp och bada sen får vi se vad som händer, kanske bloggar mer efter att jag har badat.
Puss & kram så länge.


How cute!! :)


film dag/kväll.

Sha bloggen!
idag har det blivit mycket filmtittande. Först kollade jag på Scary movie 1, sen kollade jag lite på Message in a bottle(kärleksbrev). Men såg inte klart hela för att min bror kom och sen gick vi till mia. Hos mia skulle ylva,anders,mia & danne också kolla på film.
Så då kollade jag med dom också, det blev The others. Ni som inte har sett den kommer bli chockade över hur den slutade. Det blev iallafall jag. Jag tror inte att man ska se den mer än en gång, för då vet man hela grejen redan och då blire inte kul att kolla. Det är vad tycker iallafall.
Bara det jag ville säga.
Godnatt.






* vet inte vad jag ska säga..?

EN SAK innan jag börjar skriva, nu är det såhär att det här är MIN blogg, jag skriver exakt vad jag vill i den! Skiter i om det blir massa emo inlägg ibland, min blogg, mitt liv! Thats it.

Jag saknar dig så jävla mycket! Kan inte kan inte kan inte kan INTE leva utan dig. Jag försöker ta en dag i taget, det är INTE över än. Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här, och vad som är vitsen med det. Du kommer ändå inte läsa det här och även om du läser det så kommer du inte fatta att det är dig det handlar om. Du tror att allt är lungt, det kanske det är enligt dig. Men inte enligt mig. Jag märker hur min hand sakta glider ur din och hur vi sakta glider ifrån varandra, varje sekund, varje minut , varje dag. Mer och mer.
När jag är med dig mår jag så FUCKING(ursäkta) braa! Märker du inte det? Hur otroligt glad jag blir när vi ses, hur ledsen jag blir när vi går ifrån varandra?

I just want you to know that I love you, more than ever!



ja, jag flyger! ser du inte det?

P.S rubriken lever sitt egna lilla liv idag! Kanske som schimpansunge? Kan dom prata? Det kan iallafall inte min rubrik, den kan bara skriva och få det den vill få sagt, sagt. Eller jaa, skrivet!

Sitter här och äter hockeypulver. Grannens unge sa att hon tyckte det var gott, så frågade jag om hon verkligen tyckte det. Men då sa hon nej, undrar om hon ljög för mig? Guud vad starkt det blev i munnen av allt hockeypulver!
Apropå hockeypulver kom jag att tänka på en sak, ni vet kinapuffar? Klart ni vet! Alla vet vad kinapuffar är, men iallafall så står det ju ingenstans på påsen att dom heter just kinapuffar, men ändå säger alla det. Fast det står typ "kina snacks" eller något i den stilen. Det är ju lite konstigt, för "snacks" betyder väl inte "puffar" på engelska?
Fast ioförsig så ser dom ju ut som puffar.

Aja, det blev inte av att åka till Linda ikvälll. Typ ingen av flickorna kunde så då blev jag hemma hos min syster istället. Det får väl bli lördagsmys! :)
Det var sjukt längesen jag & syster bara kollade på tv och åt chips,godis och drack läsk och bara hade det jätte mysigt! Jag ska fråga om vi inte kan kolla på film senare! :)
pusshej.


Är min rubrik en schimpansunge?


Ser ni, kina SNACKS! ;)


nu ska här fixas! :D

Ne nu är jag riktigt trött på att jämt göra halv klara blogg-designer, så nu tog jag med mig halva min garderob till mia + smink & kamera ofc. Så nu ska jag knäppa kort så att det ryker av det, för tänker inte ta nå gamla bilder å göra nån ful design som jag ändå tröttnar på direkt.
Men nu lär jag fixa iordning mig så får ni se hur den blir sen! :)
Puss & kram så länge.


risig idag.


vad tycker ni?

vad gör du?
vad vill du?
vad är det med dig?
vad tycker du?
vad tycker jag?
vad tycker ni?

something to think about mabye..? ;)

_________________________________________

Hej!
Godmorgon kanske är fel ord, eftersom att klokcan är 16.20, PAAANIK!
Jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske blir att åka till Linda som nu bor i egen lägenhet och ha tjejkväll. Får se vad som händer och vad jag känner för. Kanske bara känner för att vara hemma, har ju fortfarande ont i armen sen jag tog sprutan och det var ändå i förrgår.. Vaknade och hade skit ont i armen, så det första jag gjorde när jag klev upp var att ta en alvedon, sen duschade jag. Och kunde bara använda en arm så det blev ju lite jobbigt, menmen jag lever iallafall. Shit vad jag äter tabletter! Igår åt jag en alvedon och fyra andra tabletter som jag inte tänker säga varför jag åt dom ;)
är jag gravid?
har jag någon allvarlig sjukdom?

Who knows, haha! Nerå men det är inge farligt.

Aja, jag bloggar mer sen för nu måste jag passa Tristan.
pusshej



helt död!

Nu sitter jag här.
Känner mig helt död, har as ont i armen sen sprutan och är trött som bara den. Har fixat lite med bloggen, men orkar inte göra nå mer.
För ska sova snart. Klockan är ju ändå 23:04. Och jag vill skaffa hårförlängning med tycker de är så fejk, men vill ha långt hår! Åh, jag är knäpp.
Ibland tycker jag att mitt hår är asfint och att det är fint "kort" , som jag har.
Sen nästa dag tycker jag det är skitfult och vill skaffa hårförlängning så det blir längre.
Aja, får väl sova på saken.
puss!


i know.

Okej!
jag vet att min blogg ser förjävlig ut, men jag ska försöka fixa den snart, när jag orkar.
Iallafall så har jag inte bloggat sen typ tisdags, så det var väl dags nu.¨

Igår tog vi spruta mot svininfluensan, jag var sjukt nervös! Och vägrade först, men sen följde amanda med mig in igen och så pratade vi med några sjuksköterskor. Så fick jag gå runt tills jag bestämde om jag skulle ta eller inte. Sen bestämde jag mig, men var sjukt nervös för trodde jag skulle få en allergisk chock eller något liknande. Vet inte varför jag skulle få det, men man vet ju aldrig.
När jag tog sprutan så kramade jag amanda, och hon ba " andas in, andas ut, andas in, andas ut osv.." men det gick bra iallafall. Kände bara ett litet stick sen var det inte mer med det.
Efter man hade tagit sprutan så skulle man vänta där i 15min så det inte hände nått. Så jag och amanda la oss på en röd madrass i typ femton minuter. Sen fick vi gå, och amanda fick mvg i omvårdnad för hon va så duktig :D
Bra jobbat gumman! Hade aldrig vågat tagit sprutan utan dig, jag älskar dig! ♥

fixar bloggen snart, I promise!
puss så länge!


sjukling

Nu sitter jag här och är sjuk.
Men tänker inte sluta blogga bara för det, var sjuk igår med. Tänkte gå till skolan idag med mamma tyckte inte det var någon bra idée, fan jag saknar ju alla i klassen! Inte träffat dom på mer än en vecka nu ju, så därför ska jag gå imorgon även om jag så är dödssjuk!
Usch vad arg jag låter, men det är jag inte! :) iallafall så ska jag strax ta något att äta, sen blir det väl att kolla på tv eller försöka vila.
Och tills jag bloggar igen kan ni ju lyssna sönder den här låten! :)



 


lite bilder bara.




Jag & älsklingen <3




"kusin" cecilia och jag, haha!


Älskardig gumman :*


<3


kommer sakna dig mest gumman! (L)


Vad har jag gjort på höstlovet?





Hoppas ni kan läsa ;) annars får ni skaffa glasögon! Thats it.
Pusshejs, bilder kommer strax i ett annat inlägg.
ciao.



RSS 2.0